Kreativni setovi za djecu

Postoji toliko mnogo vještina koje se mogu naučiti iz igara, od koordinacije oko-ruka, fine motorike, poštivanja pravila, timskog rada i suočavanja s osjećajem gubitka.

Bitno je znati da ono što djeca nauče u ranom djetinjstvu ostaje kao nepromjenjivi model daljnjeg ponašanja u kasnijem životu. Pa ako nam dijete pokazuje zanimanje za kreativnost ili ako želimo da nam dijete bude kreativno, potrebno mu je od najranijih dana pružiti alate koji će joj/mu pomoći da se razvije u umjetnika.

tb 5904335820669 1

Postoje dvije skupine setova za djecu: crtanje/bojanje i modeliranje. U crtanje/bojanje naravno pripadaju flomasteri, krede i slično. Korištenje igrački ovog tipa pomaže našem malom umjetniku da se pripremi za pisanje slova ali i da opiše mali svijet oko sebe i pritom stvori mnoštvo nezaboravnih uspomena pohranjenih u slikama. Naravno, ultimativni vam je cilj stvoriti malog artista koji će kasnije prijeći na digitalnu olovku i postati pravi profesionalni digitalni artist.

tb 8711295961298 1

Druga skupina je modeliranje plastelinom. Ovo pomaže djeci da shvate trodimenzionalne oblike. Djeca mogu stvarati ali i ponovno iskorištavati prilagodljivi materijal da stvaraju nove oblike iz svijeta mašte.

tb 8005125208197 1

Imamo i slagalice koje omogućuju djeci da pokušaju zamisliti a zatim posložiti slagalice slika ili naučiti slova sa slagalicama slova.


U ponudi imamo veliki izbor kreativnih igračaka.

Vaša košarica
There are no products in the cart!
Nastavite kupovati
0