Vanjska rasvjeta

Vanjski vrtovi/dvorišta sada se vide kao produžetak unutarnjeg životnog prostora, uz pomoć moderne vanjske rasvjete, uživanje na otvorenom ne mora prestati kada sunce zađe. Vanjska rasvjeta je promijenila način na koji koristimo naše vrtove/dvorišta, s funkcionalnim i atraktivnim dostupnoosvjetljenje.

zidna svjetiljka marina e27 ip54 crna.jpg

Promišljeno postavljena rasvjeta može pružiti ugođaj, stvoriti raspoloženje, odvratiti pozornost s problematičnih mjesta, naglašavajući posebne značajke vanjskog prostora.

Odabir vanjskih svjetala može biti neodoljiv, pogotovo kada je to za vas novi teritorij. Ovdje, u Zumi d.o.o., sastavili smo ponudu koja prati svjetske trendove vanjske rasvjete, od donjih svjetala do reflektora, senzorskih svjetala do solarnih svjetala, mi smo pokriveni. Bilo da imate veliko dvorište ili malu popločanu terasu, imamo plan rasvjete koji vam odgovara. Kako se večeri zagrijavaju, možemo se veseliti provođenju opuštajućih večeri na otvorenom s prijateljima i obitelji. Vanjska rasvjeta stvara očaravajuću i hladnu atmosferu, od luksuzno uređenog osvjetljenja do nježno osvijetljenih doživljaja u blagovaonici, postoji toliko mnogo načina na koje se možete družiti na otvorenom nakon što prirodno svjetlo izblijedi.

vrtna svjetiljka marina e27 ip54 visina 574cm crna.jpg

Ako tražite više inspiracije, pogledajte našu cijelu kolekciju vanjske i vrtne rasvjete. Ovi se elementi uklapaju s vašim dvorištem kako bi poboljšali sigurnost, dodajući pritom ukrasni element vašem vrtu, terasi ili prilazu.

Galerija

  • 20220527 133542
  • 20220527 133557
  • zumi prilaz

Vaša košarica
There are no products in the cart!
Nastavite kupovati
0