Stalci za bicikle

stalak za bicikle 00

Čuvajmo okoliš

Motorna vozila su glavni izvor onečišćenja, što društvu nameće značajne ljudske i financijske troškove. Biciklisti, naravno, ne zagađuju okoliš i, u svakom slučaju, zdravstvene dobrobiti vožnje biciklom znatno nadmašuju rizike koje predstavlja zagađenje.

Stoga bi biciklizam trebalo poticati kao način smanjenja onečišćenja. To bi pomoglo Hrvatskoj da se pridržava svojih zakonskih ograničenja o kvaliteti zraka i poboljšanju javnog zdravlja.

Smanjenje zagađenja okoliša i zdravstvene dobrobiti vožnje biciklom su definitivno razlog za promoviranje vožnje biciklom. Više parkirnih mjesta za bicikle je definitivno veliki poticaj za biciklizam koji bi rezultirao manjom razinom onečišćenja i podizanjem razine zdravlja.

Stalci za bicikle

Stalci za bicikle su dizajnirani za parkiranje više bicikala i da učinkovito zauzimaju prostor. Stalci za bicikle koriste se ispred škola, trgovačkih centra, radnih mjesta, u sklopu željezničkih/autobusnih stanica i svuda gdje postoji potreba za parkiranjem vaših “dvo-kotačnih” ljubimaca.

stalak za bicikle 01
slika bicikli 001

Šipke polica pozicioniraju kotač bicikla uspravno na mjestu a gornja horizontalna šipka je pogodna kao struktura za zaključavanje bicikla. Stalci su hrvatski proizvod i mogu sadržavati od 2-100 (ili više) parkirnih mjesta.

hrvatski proizvod

Boja po izboru.

Cijena je 300 kn po jednome parkirnom polju!


Vaša košarica
There are no products in the cart!
Nastavite kupovati
0